Over Leonie Heskamp

Rood Incasso en Juridisch Advies logo over Leonie

Mijn naam is Leonie Heskamp en ik ben jurist en toegevoegd gerechtsdeurwaarder. Vanuit mijn achtergrond als jurist en toegevoegd gerechtsdeurwaarder kan ik u optimaal begeleiden op het gebied van juridisch advies en het incasseren van uw vordering.

Deurwaarder sinds

2014

Na de Hoger juridische opleiding ben ik in 2012 begonnen met de opleiding: HBO rechten, afstudeerrichting kandidaat-gerechtsdeurwaarder. In 2014 ben ik beëdigd tot toegevoegd kandidaat-gerechtsdeurwaarder en in 2015 heb ik mijn diploma behaald.

Nadat ik de benodigde ervaring heb opgedaan als toegevoegd gerechtsdeurwaarder, was het tijd om mijn eigen onderneming te starten. Ik ben gedreven en resultaatgericht en door mijn doorzettingsvermogen onderscheid ik mij van andere incassobureaus. Ik zet graag dat stapje extra voor een opdrachtgever.